Praktisk info

 

Receptionen er åben dagligt fra kl. 08.00 til 16.00.

 

Tirsdag- onsdag – torsdag 7.30- 10 er der mulighed for blodprøvetagning, simple kontroller, fjernelse af sting og lign hos sygeplejerske. Du møder blot op og kører sundhedskortet igennem læseren, tager plads i venteværelset og så hjælper vi dig så hurtigt vi kan. 

 

Hver morgen kl 7 åbner vores automatiske telefonsystem for booking af akutte tider samme dag mellem 8-9Telefonnummeret er det vanlige 98 28 40 88

Tiderne er beregnet til akutte helt afgrænsede problemstillinger som fx

– Et barn med feber, som ønskes set igennem

– Ondt i halsen,  mistanke om bihulebetændelse eller lign.

– Akutte idrætsskader

– “Akutte” hudproblemer. Sår, opblussen i eksem eller psoriasis, mistanke om hudinfektioner.

Konsultationerne kommer til at foregå som et samarbejde mellem en læge og en sygeplejerske. Der er hver morgen 9 akut tider og der sættes 3 patienter til kl 8.00, 3 kl 8.20 og 3 kl 8.40 og vi behandler løbende på flere patienter ad gangen. Vær forberedt på, at vi kan bede dig komme igen på et andet tidspunkt, såfremt vi ikke synes, at det er noget vi kan klare på relativt kort tid. Vi vil gøre tingene ordentligt- hver gang!

Akuttiderne skal ses som et tilbud om, at man kan komme hurtigt til lægen og få vurderet på afgrænsede problemstillinger. De er placeret mellem kl 8-9 af hensyn til patienter, der skal møde på arbejde eller i skole. Der kan stadig bookes tider til akutte konsulationer pr telefon hele dagen.